DOBRO JE ZNATI

Kako oprati fleke na sjedalima? Pokušajte Coca-Colom!

Foto: Autozeitung.de
-

Coca-Cola je poznata kao učinkovito sredstvo za poboljšanje probave nakon jela, jer rastvara masnoće, a može pomoći u uklanjanju nečistoća s tkanine!

Coca-Cola je svjetski poznato bezalkoholno piće No.1 i svi pokušaji kopiranja završili su neuspješno. Može se govoriti kako je Coca-Cola nezdrava, ali je činjenica da prija samostalno, u kombinaciji s drugim pićima, bezalkoholnim i alkoholnim te svim vrstama jela, od slatkih do slanih i masnih.

Dobro je poznato da nakon teških jela Coca-Cola pomaže da se osjećate ugodnije i lakše, jer svojim posebnim sastavom razblažuje masnoće i teške tvari. Zbog toga su poznate i druge korisne namjene za ovo omiljeno piće. Ako imate komad metala koji je zahrđao, potopite Ga u Coca-Colu i ostavite preko noći.

Ujutro će se hrđa lako ukloniti. Ako imate vijak i maticu koji su “zapekli”, uronite ih tijekom noći u čaši napunjenom Coca-Colom i ujutro će se moći odviti. Poznati su i slučajevi u svijetu, nakon policijskih očevida, gdje se asfaltna ploha od ulja i krvi čisti prolijevanjem Coca-Cole iz dvolitrenog pakiranja.

Coca-Cola učinkovito čisti i masne i druge nečistoće s platnenih automobilskih sjedala. Natopite zaprljala mjesta Coca-Colom te nakon nekoliko minuta krpicom ili spužvom lagano istrljajte mjesto. Postupak možete ponoviti nekoliko puta. Vidjet ćete, funkcionira…

Autor