BEZ VEĆIH KVAROVA

Lamborghini Huracan odradio nestvarnih 300.000 kilometara, rekorder bez mane?

Nevjerojatna priča iz Las Vegasa. Postoje vozila koja su napravljena za maratonske kilometraže i stalna putovanja, a postoje i oni za koje baš ne očekujete da će se voziti 24/7 i ‘natući’ tolika kilometraža…

Zvijezda ove priče je Lamborghini Huracan. Dobro, on je u svakom pogledu uvijek zvijezda, ali ovaj put je priča sasvim drugačija. Supersportski model koji je predmet snova za mnoge, dokazao je očito da može biti dugog vijeka.

Upravo to potvrđuje ovaj primjerak , Huracan proizveden 2015. Rent-a-car automobil koji je dok ovo pišemo, već debelo zagazio i preko brojke od 300.000 kilometara.

Vlasnici ovog automobila su Royalty Exotic Car iz Las Vegasa. Treba li uopće govoriti koliko su zadovoljni modelom iz Sant’Agate. Dok s druge strani, modeli poput Lamborghini Aventadora, Ferrari 458 i McLaren 650S imaju stalne probleme, Huracan konstantno veseli nove korisnike (900 dolara/dan najma).

183.773 milje u trenutku snimanja 9. veljače… foto: Adam Swords (YouTube – screenshot)

Naravno, ni Hurcan nije neuništiv. Tako je dobio novi mjenjač na cca. 270.000 km, a osim toga nije imao nekih mehaničkih kvarova. Ulje se mjenjalo na svakih 8.000 kilometara, a posebno zanimljivo zvuči podatak kako ga je u najam uzelo čak 1.900 osoba.

Kao što već znate, Huracan vozi uz pratnju 5.2-litarskog V10 motora od 600 KS. Ipak, ovaj rekorder od nedavno je u prodaji, s cijenom od 130.000 dolara. Pomalo nerealan iznos, ali očito se ‘gazdi’ rent-a-car kuće na žuri.

izvor: Adam Swords

A tu je i video snimljen prije više od godinu dana, već tada je Huracan prešao sve ‘limite’…

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo