PERSONALIZACIJA AUTOMOBILA

Porsche 911 doslovno vozi uz otisak prsta, pogledajte ovaj vizualni dodatak!

Porsche Exclusive Manufaktur posebna je divizija koja može za vas, primjerice, načiniti ljubičasti Panamera Sport Turismo sa ventilacijskim otvorima u boji vozila. No sada, iskusni ljudi iz Zuffenhausena podižu program personalizacije na potpuno novu razinu uvođenjem mogućnosti otiska prsta za model 911…

U pokušaju da stvorite u potpunosti personalizirani model 911, vaš otisak prsta može se pretvoriti u grafiku na haubici automobila izravnim načinom ispisa koji je razvio Porsche. U početku je ova opcija ograničena isključivo na haubu, ali kasnije će se ponuditi na drugim područjima karoserije i nećete se morati odlučiti za otisak prsta jer će biti dostupni i drugi dizajni za korisnike.

Tvrtka će morati skinuti poklopac motora, a zatim će robot na karoseriju nanijeti biometrijski otisak vlasnika. Nakon toga će se dodati prozirni premaz i tada će se poklopac motora ispolirati kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta laka. Nakon toga, hauba se vraća nazad na automobilu i izgleda nešto kao što je prikazano na slici.

Za ovaj specifični uzorak na laku novog modela 911 Porsche Exclusive Manufaktur traži oko 8 tisuća eura, a divizija će uskoro započeti s preuzimanjem narudžbi za personalizaciju.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin