PERSONALIZACIJA AUTOMOBILA

Porsche 911 doslovno vozi uz otisak prsta, pogledajte ovaj vizualni dodatak!

-

Porsche Exclusive Manufaktur posebna je divizija koja može za vas, primjerice, načiniti ljubičasti Panamera Sport Turismo sa ventilacijskim otvorima u boji vozila. No sada, iskusni ljudi iz Zuffenhausena podižu program personalizacije na potpuno novu razinu uvođenjem mogućnosti otiska prsta za model 911…

U pokušaju da stvorite u potpunosti personalizirani model 911, vaš otisak prsta može se pretvoriti u grafiku na haubici automobila izravnim načinom ispisa koji je razvio Porsche. U početku je ova opcija ograničena isključivo na haubu, ali kasnije će se ponuditi na drugim područjima karoserije i nećete se morati odlučiti za otisak prsta jer će biti dostupni i drugi dizajni za korisnike.

Tvrtka će morati skinuti poklopac motora, a zatim će robot na karoseriju nanijeti biometrijski otisak vlasnika. Nakon toga će se dodati prozirni premaz i tada će se poklopac motora ispolirati kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta laka. Nakon toga, hauba se vraća nazad na automobilu i izgleda nešto kao što je prikazano na slici.

Za ovaj specifični uzorak na laku novog modela 911 Porsche Exclusive Manufaktur traži oko 8 tisuća eura, a divizija će uskoro započeti s preuzimanjem narudžbi za personalizaciju.

 

 

Autor