JOŠ UVIJEK U PRODAJI

“Prodajem ovo g**** od auta BMW 320D”, oglas koji je nasmijao Hrvatsku

Malo kreativnosti i vaš oglas dobije najbolju moguću promociju, završite na poratilma…

“Na autu nema ulaganja jer sam pored para uložio: srce, dušu, vrijeme i obiteljske probleme”. A onda kreće emotivno obraćanje…

Na ‘marketplaceu‘ na Facebooku osvanuo je jedan drugačiji oglas za prodaju automobila. Zbog kreativnosti autora, ubrzo je postao hit među vjernim pratiteljima ove društvene mreže. Kako prenosi Informativni centar Virovitica, mladić iz Špišić Bukovice, naime, prodavao je BMW 320D (E90), 2007. godište. Razlog zašto je ovaj oglas nasmijao Hrvatsku i šire, pogledajte u nastavku. U cijelosti prenosimo oglas:

“Prodajem ovo govno od auta BMW 320D model E90 2007 godina.
130 kw, 180ks
Kilometara ima cca 210 000,
Lanac nie promjenjen jučer kako većina kaže, nego prije cca 20 000km, znači još ide sigurno 40, 50 000km ako imate sreće!
Napravljeni svi servisi nedavno, sipano original Bmw ulje
Stavljene nove felge i gume plaćene 8000kn (imam račune)

Oprema ne ispada kroz prozor,al ono..ne morate otvarati prozor na “kurblu”, sva 4 su elektro, tempomat, digitalna klima (Još čak i radi), business radio (aux, bluetooth),grijanje guzice, sva stakla zatamnjena, sportske opruge (imam i orgunal) 10 zračnih jastuka (ja mislim da su svi na broju)…I šta ja znam šta još…

Bio je Euro 4 sada je Euro 2, jer sam povadio sva ta **** koja guše auto.
Koristim ga svaki dan – ljeto zima. Nema problema s zimom jer ga iz mjesta ne možeš pomaći bez dvije tri godine iskustva sa zadnjom vučom, tako da je to OK.
Auto spušten sportskim porukama, tako da osjetiš prelazak preko isprekidane linije dok pretičeš drugi auto, a pretičeš sve redom jer možeš.

Zamijenio sam i ono zamajac LUK i set kvačila LUK, pa se ne morate sekirati naredne tri-četiri godine da će te imati srčani udar kad vam majstor ispostavi račun – za to sam dao dvije plaće i posudio još od komšije 300 ojra sa ženom nisam govorio mjesec dana zbog toga.

Inače auto je magnet za policiju tako da je svaka patrola vaša to naravno dodatno opterećuje vaš budžet

Na autu trenutno nema ulaganja jer ja sam pored para uložio: srce, dušu, vrijeme i obiteljske probleme.

Razlog prodaje, žena počela da divlja, palit gume i ta sr**a…Inače ja sam auto čuvao više od žene
Cijena je 6650€, tako da nije fixna, goriva još ima za 165km, ulje je puno jer sam nedavno mjenjao, još se nije ni ugrijalo”

Iz icv.hr su prenijeli, kako su uspjeli stupiti u kontakt s autorom oglasa. Odmah im je otkrio kako je i prethodni automobil prodao upravo na isti način, uz šaljivi oglas.

‘Zbog opisa sam ga brzo prodao. Mnogi su komentirali oglas, označavali se i dijelili ga pa sam isto odlučio i sada napraviti’ – potvrdio je vlasnik ove sad dobro poznate ‘trojke’, otkrivši da je već dobio nekoliko ponuda u inbox.

Iskreno se nadamo, kako će vlasnik i ovaj put biti od sretne ruke u prodaji, te da će ‘zvijezda’ oglasa usrećiti novog vlasnika.

Izvor: icv.hr

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin