JAPANSKA SPORTSKA LIMUZINA

Honda Civic Sedan (2022.): japanski adut 11. generacije u limuzinskom izdanju!

Honda Civic Sedan (2022.), napravljena prvenstveno za američko tržište, nudit će se s turbobenzincem 1.5 sa 182 KS., a novost je i u izvedbi kokpita, kojim dominira 9-inčni ekran…

Honda je na hrvatskom tržištu pala na zanemarive brojke, uvelike i zbog previsokih cijena, neusklađenih s našim prilikama, a na europskom se tržištu solidni drži. No, glavno interesno područje , koja je poznatija po proizvodnji motocikala i klipnih motora svih vrsta po tome je prva na svijetu) je američko tržište.

Upravo je za US market, za post-korona razdoblje, namijenjen Civic 11 generacije u limuzinskom izdanju. Tehničkih podataka je malo, jer je riječ o unaprijeđenoj verziji dosadašnjeg modela, u 4-cilindarskoj turbobenzinskoj verziji sa 182 KS. oplemenjenom blago-hibridnom 48V tehnologijom.

Slike govore više od tisuća riječi. Nova Honda Civic, u limuzinskom izdanju, neće biti ljepotica, ali će biti dinamična i funkcionalna. Više će detalja biti poznato na proljeće, a tržišni se start na američkom tržištu priprema za kraj 2021. (modelska godina 2022.).

Honda Civic Sedan 11. generacije na europskom se tržištu očekuje na proljeće 2022.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin