LEWIS i VALTTERI ČEKAJU KAO ZAPETE PUŠKE!

Mercedes-AMG Petronas F1 već spreman za novu sezonu i novi naslov?

Samo 75 dana nakon posljednje utrke sezone 2019., Mercedes-AMG Petronas F1 tim jutros je odradila prvu pripremnu vožnju za novu sezonu na Silverstoneu.

To je ujedno poslužilo kao premijera za novi Mercedes-AMG F1 W11 EQ Performance bolid. Lewis Hamilton i Valtteri Bottas nisu skrivali oduševljenje.

„Nadolazeća 2020. sezona bit će posebno izazovna jer će biti dvije skupine ekipa, one koje sav fokus stavljaju na 2020., a bit će i onih koji će odmah krenuti u pripreme za 2021. Uspostavljanje ravnoteže bit će vrlo važno, ali to nije lako učiniti” izravno u temu ušao je Toto Wolff. “Naša ambicija je jasna: želimo biti konkurentni i 2020. i 2021. Veliki je izazov pred nama, ali što je veći izazov, to nam se više sviđa.”

Nazvan Mercedes-AMG F1 W11 EQ Performance, novi bolid s ponosom provodi dizajn “EQ Performance”. Kao dio Mercedes-AMG strategije, “EQ Performance” predstavlja budućnost marke za hibridne modele Mercedes-AMG linije. Općenito, “W11” predstavlja i jedanaesti Mercedesov automobil Formule 1 otkako se trokraka zvijezda vratila u ovo prestižno natjecanje 2010…

Mercedes-AMG F1 W11 EQ Performance

Činjenica je kako se tijekom zime poprilično žustro radilo na razvoju, proizvodnji, montaži i testiranju novih komponenti i sustava za novi bold. Preko 100 000 komponenti je testirano na različite načine.

Smiješi li se to ponovno dominacija Mercedesa u F1?

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo