KAKAV TUNING

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio u Manhart izvedbi kao QV600, talijanska poslastica od 653 KS

Advertisements

Manhartu nije strano povećanje performansi već iznimno brzih vozila i upravo je predstavio svoju najnoviju kreaciju, baziranu na Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio…

Automobil je nazvan Manhart Giulia QV600 i iako to ime sugerira da ima 600 KS, zapravo je moćniji od toga. Postojeći 2,9-litreni V6 sklop dodatno je pojačan…

Ove nadogradnje rezultirale su sa 653 KS i 790 Nm okretnog momenta, značajnim dobitkom u odnosu na standardnih 510 KS i 600 Nm. Pogon se i dalje prenosi kroz stražnje kotače zahvaljujući automatskom mjenjaču s osam stupnjeva prijenosa i dok je automobil bez sumnje brži od obične Giulie Quadrifoglio, Manhart nije objavio detalje o ubrzanju i maksimalnoj brzini.

Foto: Manhart

Manhart je odlučio ne petljati se sa standardnim kočnicama automobila, ali je prilagodio ovjes, dopuštajući smanjenje visine automobila. Postavljen je i novi set kotača od 20 cola, na gumama 255/30 i 295/25. Kotači imaju crne žbice i ističu se zahvaljujući prepoznatljivom za tuning kuću, žutim vanjskim rubom.

Vanjski dio Giulia Quadrifoglio također je ažuriran jedinstvenom livrejom koja uključuje mat crne trkaće pruge sa žutim akcentima. Daljnji žuti detalji nalaze se preko prednje maske i stražnjeg difuzora.

Manhart će izraditi samo 10 primjeraka ove posebne Giulia Quadrifoglio, po cijeni od 119.500 eura.

Foto: Manhart

Autor