EKSPERTI SVOG POSLA

Ferrari SF90 Spider u Novitec izdanju broji sve do – 1109 KS!

-

Izlazna snaga sustava od 816 kW / 1.109 KS, od nule do 100 km/h za samo 2,4 sekunde, učinkovita aerodinamika i spektakularan izgled…

NOVITEC još jednom dokazuje svoj status vodećeg tuning majstora za sjajne sportske automobile iz Maranella. NOVITEC je prihvatio izazov da modernom super sportskom automobilu s plug-in hibridnim pogonom omogući još bolje performanse na cesti.

Stručnjaci za motore razvili su posebne mape za elektronički sustav upravljanja četverolitrenim twin-turbo motorom s izgaranjem. Osim toga, stvorili su ispušni sustav visokih performansi s metalnim katalizatorima. Ova kombinacija ostvaruje povećanje snage od 80 kW / 109 KS.

U kombinaciji s tri elektromotora, rezultat je snaga sustava od 816 kW (1.109 KS). Posljedično, dvosjed s otvorenim krovom ubrzava iz stanja mirovanja do 100 km/h za samo 2,4 sekunde i postiže najveću brzinu veću od 340 km/h. SF90 Spirder vozi se na 21-inčnim aluminijskim naplatcima razvijenim zajedno s Vossenom.

Vlasnici SF90 mogu birati između varijanti sa i bez elektroničkog upravljanja zvukom pomoću aktivno kontroliranih leptir ventila. Kako bi izgled stražnjeg dijela također bio još bolji, NOVITEC također nudi ispušne cijevi od 112 mm s ugljičnim ukrasima.

Foto: Novitec

Autor