Mogućnost dugoročnog najma...

Jedinstveni servisno-prodajni centar Automehanika servisi u središtu Zagreba

-

U središtu Zagreba, Lopašićeva 12, nalazi se potpuno renoviran i osuvremenjen servisno-prodajni centar tvrtke Automehanika servisi d.d.

Po najvišim standardima autoindustrije nudi se vrhunski ovlašteni servis za marke Volkswagen i Škoda, profesionalno održavanje i skrb o privatnim/poslovnim vozilima, jedinstvena i isplativa usluga dugoročnog najma uz mogućnost nabavke malo rabljenih, profesionalno tretiranih vozila iz programa Škoda i Volkswagen.

Vrhunski servisno-prodajni centar, s više od 1400 m2 zatvorenog i 1300 m2 otvorenog prostora, novo je, važno mjesto i okupljalište za one koji na profesionalan i isplativ način, privatno i poslovno, žele nabaviti i održavati svoje vozilo.

Stručno i ljubazno osoblje tvrtke Automehanika servisi d.d. ističe kako su im u fokusu provjerena vozila starosti do dvije godine, pod tvorničkim jamstvom.

Ponudu vozila tvrtke Automehanika servisi d.d., za izravno plaćanje i nabavku putem leasinga ili kredita, možete vidjeti ovdje. Tvrtka Automehanika servisi d.d. nudi jedinstvenu i isplativu uslugu dugoročnog najma, s jednim računom.

Dođite u novootvoreni servisno-prodajni centar tvrtke Automehanika servisi d.d., u središtu Zagreba, Lopašićeva 12, i uvjerite se u vrhunsku kvalitetu i profesionalnost usluge.

Autor