MOŽE LI BOLJE?

Kada novi Audi RS6 Avant ‘obuje’ Vossen naplatke, to je to!

-
Još uvijek u najavi, RS6 (C8) tek je stigao u ruke onima koji su bili najbrži s narudžbama. Pojedinci su odmah posjetili i tuning kuće…
Najbolji, najljepši i najbrži karavan? Da, svima nam na pamet pada jedan model. Audi RS6 Avant ni u svojoj najnovijoj generaciji nije razočarao. Inženjeri Audi Sporta ponovno su napravili sjajan posao.
Osim performansi, njegov izgled zapanjuje agresivnošću, u tolikoj mjeri da smo se zabrinuli hoće li ostati prostora za tuning kuće.

No, iz Amerike stižu zanimljive novosti, točnije iz Vossena. Možda se nije dirala figura vozila, ali jesu njegovi naplatci. Vjerojatno najbrži karavan na svijetu dostupan je tvornički na 22 colnim kotačima. Ali kako to obično biva, uvijek se nađe netko tko želi nešto drugačije, a tu je američki proizvođač naplataka složio sjajnu alternativu.
Nove Vossen Hybrid Forgen-2 (S17-01) u Americi su dostupne od 549 dolara po komadu (za 19 cola), a o njihovom izgledu ne treba trošiti riječi. Nude se u nekoliko nijansi boja, a u ponudi se nude u dimenzijama od 19 do 24 cola.

Autor