ZA 10 SRETNIKA

Manhart RQ 900 je demonska inačica Audi RS Q8!

Sam po sebi dovoljno brutalan, uz 600 KS, RS Q8 dobio je brata demona, a vozit će ga 10 sretnika…

Kad mislite da brutalnije ne ide. Audi RS Q8 već je sam po sebi impresivan kad izađe iz tvornice. A sada uz Manhart RQ 900 ide korak dalje u području performansi, optike i zvuka.

Moćni RS snagator, 4.0 litreni V8 biturbo u RQ 900 izvedbi nudi nevjerojatnih 900 KS i 1050 Nm okretnog momenta zahvaljujući velikim izmjenama na motoru. Pored toga, Manhart se pobrinuo i za još ekstremniji zvuk.

Stražnji prigušivač ima TÜV odobrenje u Njemačkoj, a isto će tuner ponuditi i ostalim korisnicima unutar EU.

RQ 900 pokazuje što može učiniti. Zahvaljujući nadogradnji ovjesa MANHART KW Suspensions, RQ 900 se vozi 30 mm bliže asfaltu. Novorazvijeni karbonski karoserijski komplet koji se sastoji od poklopca motora, prednjeg spojlera, difuzora, bočnih pragova i proširenog luka kotača ne samo da RQ 900 daje više vizualne privlačnosti, već i poboljšava aerodinamičnost SUV modela, koji je ograničen na samo 10 jedinica širom svijeta ,

Vizualni dekor u paketu Manhart za RQ 900 zaokružuje 23-inčna Concave One aluminijski naplatci, koji se mogu naručiti u mat crnoj ili gunmetal sivoj boji, ovisno o boji vozila. Još upadljiviji izgled sigurno ćete dobiti i konfiguriranjem naljepnica u boji po vašem izboru.

Manhart je svoje prste imao u interijeru. Impozantnom vozilu svoj monstruozni dojam pojačao je zlatnim akcentima. RQ 900 pravi je izbor za privlačenja pozornosti. Ma ne, uopće nije.

foto: MANHART

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo