VRIJEDNO PRIZNANJE

Autokuća Karlo osvojila nagradu za najbolji Mazda prodajno-servisni centar u Hrvatskoj

CUSTOMER #1 AWARD WINNER – nakon priznanja za 2017., Mazda Autokuća Karlo osvojila je posebnu nagradu i za 2019. godinu…

O tome su odlučili vjerni i dugogodišnji korisnici, koji su prepoznali da je Auto kuća Karlo radila na svakom detalju koji je potreban da bi se osvojila ovakva prestižna nagrada.

U suvremenom prodajno-servisnom centru Mazda Auto kuća Karlo u Zagrebu u Sesvetama je jedan od najvažnijih prodajno-servisnih centara tvrtke Mazda u regiji, koji pokriva veliko područje istočnog zagrebačkog prstena.

U raskošnom izložbenom salonu površine 500 kvadratnih metara može se razgledati cjelokupna gamma Mazdinih automobila te saznati sve o atraktivnim modelima financiranja sa širokom paletom pogodnosti osmišljenih i prilagođenih baš željama i mogućnostima kupca.

Naravno, tu su demo-automobili za probne vožnje, a svi zainteresirani mogu dovesti i svoje rabljeno vozilo na besplatnu procjenu vrijednosti. Mehaničari Auto kuće Karlo temeljito će ga provjeriti, a prodajno osoblje pomoći da ga uz najpovoljnije uvjete zamijene za novu Mazdu. Prilikom kupovine novog vozila svakog kupca čekaju i dodatna pogodnosti.

Servisni dio prostire se na površini od čak 4000 kvadratnih metara i opremljen je svim potrebnim uređajima i alatima, a zaposleni mehaničari i tehničari obavili su sva potrebna školovanja i specijalizacije. Uz redovito održavanje, Auto kuća Karlo nudi limarske usluge i sanaciju svih oštećenja karoserije uz osigurano dugoročno jamstvo te vulkanizerski servis.

Profesionalni odnos prema kupcima te vrhunska prodajno-servisna usluga rezultirali su povjerenjem kupaca, a sve je okrunjeno dvostrukom nagradom CUSTOMER #1 AWARD WINNER za najbolji Mazda prodajno servisni centar u Hrvatskoj u 2017. i 2019.

Ovo nam je nagrada za dugogodišnji kvalitetan prodajno-servisni rad i poticaj da još uspješnije radimo i djelujemo u interesu naših klijenata i kupaca. Nudimo vrhunske automobile i prodajno-servisnu uslugu po najvišim Mazdinim standardima po prihvatljivim cijenama, naglasio je Karlo Čačić, vlasnik prodajno-servisnog centra Mazda Autokuća Karlo.

 

Autor