ČAK 855 KS u AKCIJI

McLaren 765LT Spider u Novitec izdanju, jurnjava bez krova i hedonizam za organ sluga

-

McLaren 765LT Spider jedan je od dojmljivijih sportskih automobila s otvorenim krovom na tržištu, ne samo zbog svog dizajna s dugim repom, već i zbog svojih performansi…

765LT Spider bio je savršen izazov za inženjere i dizajnere NOVITEC tuning kuće. Cilj je bio još više proširiti postojeće talente s širokim rasponom prilagodbe. Njemački stručnjak za usavršavanje automobila razvio je različite nadogradnje performansi za twin-turbo, osmocilindrični motor, koji u vrhunskim specifikacijama razvija maksimalnu snagu od 855 KS i najveći okretni moment od 898 Nm iz motora od četiri litre.

Ova specifikacija omogućuje vatrenoj kugli s otvorenim krovom da ubrza iz mirovanja do 100 km/h za samo 2,5 sekunde. Najveća brzina raste na preko 330 km/h. NOVITEC RACE ispušni sustavi visokih performansi pružaju savršeno zvuk.

Asortiman proizvoda NOVITEC također čini izgled dvosjeda još spektakularnijim. U tu svrhu, dizajneri automobilskog tunera razvili su komponente za poboljšanje aerodinamike izrađene od golog ugljika, koje dodatno izoštravaju trkaći izgled. Važan doprinos ekstravagantnom izgledu daju i kovani kotači NOVITEC, razvijeni u suradnji s američkim proizvođačem Vossenom. U kombinaciji sa sportskim oprugama, raspoređena kombinacija kotača od 20 i 21 inča na prednjoj i stražnjoj osovini stavlja još veći naglasak na agresivni oblik vozila.

Foto: Screenshot

Autor