Mercedes-AMG G 63 Racing Green Edition by Carlex Design, kultni terenac savršenog stila

Mercedes-AMG G63 by Carlex Design upravo je ugledao svjetlo dana, boja će ga učiniti itekakovm pojavom na cesti…

Mercedes-AMG G63 u svojoj tvorničkoj izvedbi je itekako upečatljiv, no Carlex Design, stručnjaci za tuning vozila su se pobrinuli da se to iskustvo podigne na još jednu, slijedeću stepenicu. Tu je sad G63 Racing Green Edition – karoserija je obojana dubokom smaragdno zelenom bojom nadahnutom British Racing Green bojom, a krasan kontrastni detalj je i poklopac rezervnog kotača od karbonskih vlakana.

Carlex Design također je opremio G-klasu Racing Green Edition setom prilagođenih 22-inčnih kotača, a tu su i zlatno smeđe kočione čeljusti, prepoznatljive značke na vanjskoj strani i krov u potpunosti presvučen matiranim karbonskim vlaknima, zajedno s natpisom ‘Racing Green Edition’.

Interijer, naravno, ne razočarava; nova sjedala presvučena smeđom kožom s crnim kontrastnim šavovima neće nikoga ostaviti ravnodušnima. Mekana smeđa koža pruža se preko armaturne ploče, upravljača, panela vrata i središnje konzole i daje G-klasi itekako luksuzan osjećaj. Naglasci načinjeni od karbonskih vlakana najviše su vidljivi na upravljaču, središnjoj konzoli i ručki za držanje na strani suvozača.

Ispod poklopca motora stvari se nisu promijenile, tu je i dalje 4.0 biturbo benzinski V8 motor sa 585 KS i 850 Nm, a do ‘stotke’ stiže za 4,7 sekundi. Ovakva G 63 konverzija sa Carlex Design potpisom vrijedi dodatnih 95 tisuća eura

foto: Carlex

Komentari