KAO NEKADA KADETT

Opel Astra u XS tuning paketu podsjeća na neka prošla cool vremena

-

Tuning kuća XS u svoje ruke je uzeo jedan plug-in hibrid, Opel Astra u posebnom vizualnom paketu…

Elektrificirani izložbeni automobil Astra u bijeloj boji visokog sjaja i crnom dekoru raspolaže s ukupno 133 kW/180 KS snage sustava i 360 Nm maksimalnog okretnog momenta. Osim toga, petoro vrata ima vrhunsku opremu Ultimate i brojne vrhunske tehnologije, kao što su digitalni kokpit Pure Panel i prilagodljivo Intelli-Lux LED Pixel svjetla, kao i AGR -certificirana sportska prednja sjedala.

Projekt je dio suradnje s tvrtkom XS Carnight koja će dodatno ojačati imidž marke u tuning zajednici kao pristupačne njemačke marke. Obožavatelji su već bili oduševljeni javnim debijem najnovije generacije Astre na prošlogodišnjem međunarodnom Tuning Meetingu na jezeru Wörthersee.

Tim iz XS Carnight tima opremio je Astru dodatnim “GRINDS zračnim ovjesom” i senzorima visine iz “Carstyle me”, u kombinaciji s originalnim amortizerima. Kovani naplatci od 20 cola (samo za prikaz) američkog proizvođača naplataka “RVNT Forged” privlače pažnju. Naposljetku, nepogrešivi izgled izložbenog automobila upotpunjuju motosportske naljepnice poput onih dostupnih u Opel Accessories, na bokovima automobila i vjetrobranskom staklu.

U suradnji između XS Carnighta i Opela – koji ove godine slavi svoju 160. obljetnicu – izložbeni automobil Astra imat će glavnu ulogu na obljetničkom XS Carnightu “20 godina XSCN-a” 29.-30. srpnja na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Foto: Opel

Autor