SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE STAKLA I NOVINE...

Pranje automobila, ovo sigurno zaboravljate očistiti!

Pušenje, česta zamagljivanja u vozilu stvara masne naslage na staklima, evo kako si pomoć…

U zimskim mjesecima najvažnije nam je odlediti stakla i što prij krenuti na posao. Najčešće, najvažnije nam je da metlice brisača bez ostataka uklanjaju snijeg i kišu s vjetrobranskog stakla. Ali što je s prozorima?

Pušenje u vozilu stvara masne naslage na staklima, a čak i ako ne pušite vjetrobransko staklo će se zaprljati, odnosno na njemu će se stvoriti oku nevidljiv sloj prljavštine. Iako nevidljiv, tek nakon čišćenja jasno je koliko je zapravo bilo prljavo…

U uvjetima slabije vidljivosti, a pogotovo noću, to može biti veliki problem i može smanjiti vidljivost, odnosno može distorzirati sve što vidite ispred sebe.

No, kako najlakše oprati stakla s unutarnje strane?

Ako je vam je stalo do estetike i čistoće, raširite ručnik ili krpu po središnjoj konzoli kako kapljice i prljavština od pranja stakla ne bi padale po plastici. Ako nemate profesionalno sredstvo za čišćenje stakala u automobilima poslužit će i ono kućno za pranje stakala. Namočite tim sredstvom krpicu i dobro prebrišite vjetrobransko staklo i ostala stakla u interijeru vozila.

Izvor: Revija HAK

Autor