ELIKSIR ZA MOTOR

Liqui Moly Motor Clean: uljni dodatak za učinkovito čišćenje motora

-

Tijekom rada u motoru se stvaraju naslage, koje otežavaju podmazivanje i hlađenje te remete rad motora. Liqui Moly Motor Clean učinkovito čisti unutrašnjost motora od naslaga te time revitalizira motor i produljuje mu vijek…

Liqui Moly Motor Clean je poseban uređaj za čišćenje unutrašnjosti motora, koji je posebice pogodan za starije benzinske i  dizelske motore, koji često voze u gradskim uvjetima i pod povećanim opterećenjem. Korištenjem aditiva Liqui Moly Motor Clean poboljšava se efekt podmazivanja, smanjuje zagađenje okoline te brzo i učinkovito čisti uljni karter i cjelokupni sustav za podmazivanje.

Liqui Moly Motor Clean je visoko ekonomičan, ne oštećuje brtvene materijale, jednostavno se primjenjuje te je testiran u turbomotorima, katalizatorima i DPF-u. Pogodan je za sve benzinske i dizelske motore te za sva motorna ulja. Jedino se ne smije koristiti u motorima s mokrom spojkom. Doza je dovoljna za 5 litara motornog ulja.

Način primjene: dodati u zagrijan motor i ostaviti ga da radi na minimumu 10 minuta. Ispustiti motorno ulje i izmijeniti uljni filtar. Liqui Moly Motor Clean se može kupiti u svim prodavaonicama automobilskih dijelova.

Autor