VOLKSWAGEN GOLF 8 GTI

Bomba iz Wolfsburga: Volkswagen Golf GTI mijenja dizajn maske, uvodi retro LED farove…

Volkswagen Golf GTI, sportska ikona iz Wolfsburga, već izaziva euforiju zanimanja među ljubiteljima sportskih automobila…

Kao i kod osnovnog modela Volkswagen Golf 8, osim, ipak, paprene cijene, jedini je upitnik dizajn prednjeg dijela. LED farovi ‘s obrvama’ ne izgledaju baš pogođeno. Kao da su u Wolfsburgu namjerno ‘povukli ručnu’ i u jednom važnom segmentu ostavili prostora za poboljšanja.

No, efekt nije bio dobar i prema ‘povjerljivim’ informacijama čelnici u Wolfsburgu nisu baš oduševljeni. Kakve će reakcije biti na tržištu, pokazat će vrijeme, ali, jedno je interes potencijalnih kupaca, a drugo narudžbe po cijenama koje su više od očekivanja.

Situaciju pogoršava ‘kataklizma’ s koronavirusom, koja će snažno uzdrmati tržište. U takvim okolnostima stvaraju se i radikalni prijedlozi.

Portal kolesa.ru objavio je render, koji otkriva senzacionalnu mogućnost da GTI verzija, koja još nije krenula s proizvodnjom, bude prebačena na 2021. i da dobije retro-stil s okruglim farovima po uzoru na slavni Volkswagen Golf 1.

Bio bi to, dozvolite nam procjenu, potez godine, i zasigurno ‘boostao’ prodaju sportske Osmice…

Ilustracije: kolesa.ru

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin