ALI SAMO KAD STOJE!

Volvo će omogućiti gledanje YouTubea u svojim modelima, za lakši boravak na punjačima

Reprodukcija videozapisa s YouTubea bit će dostupna svim Volvo automobilima s ugrađenim Googleom…

YouTube će biti prva video platforma koja će biti predstavljena i dostupna za preuzimanje u Volvo automobilima na Google Playu. Ovo je početak omogućavanja video streaminga u automobilima.

Kada putujete električnim automobilom, duža putovanja mogu dovesti do zaustavljanja punjenja – a uz reprodukciju videozapisa koja je dostupna u automobilu, vozači Volva mogu provesti stanku za punjenje uživajući u prijenosima uživo, vijestima, emisijama ili najnovijem videu svog omiljenog kreatora. Također može učiniti čekanje za ponijeti ili za prijatelja ugodnijim.

Ono što je najvažnije, Volvo Cars ne ugrožava sigurnost i dopušta reprodukciju videa samo kada automobil potpuno miruje.

“Omogućavanje našim kupcima da gledaju videozapise dok stoje na punjaču ili čekaju svoju djecu ispred škole, to je dio našeg obećanja da ćemo im život učiniti boljim i ugodnijim,” rekao je Henrik Green, direktor proizvoda u Volvo Cars. “Uskoro će YouTube i druge velike streaming usluge, naši korisnici mogu uživati ​​u pauzi punjenja umjesto da to doživljavaju kao gnjavažu – što malo olakšava posjedovanje električnih automobila.”

Partnerstvo između Volvo Car Group i Googlea započelo je kada je Volvo Car Group najavio da će biti prvi koji će integrirati infotainment sustav koji pokreće Android s ugrađenim Google aplikacijama i uslugama.

Foto: Volvo