Od 232.740 kuna

Citroen C5 u osvježenom izdanju stigao u Hrvatsku, plug-in hibrid u fokusu!

-

U srcu Zagorja upravo vozimo i odrađujemo prve kilometre u novom C5 Aircrossu… 

Na Vuglec Breg je uvijek lijep doći, pogotovo kada upoznajemo ovako nešto zanimljivo. C5 Aircross to svakako jest. Model koji je od puštanja u prodaju poznat je kao najudobniji i najsvestraniji SUV u svojoj kategoriji, a sada je obogaćen novim stilom kojim se dodatno ističe njegova osobnost koju odlikuje prestiž, modernost i dinamičnost. Osim naglašavanja njegovih jakih strana (udobnosti, prostranosti i modularnosti), sada se ističe i zrelošću i snažnijim karakterom koji je postignut strukturiranim vanjskim izgledom te modernijim i kvalitetnijim bojama i materijalima upotrijebljenim u unutrašnjosti vozila.

Voditelj projekta C5 Aircross S više od 325 000 prodanih primjeraka od puštanja u prodaju 2018., C5 Aircross uspio se istaknuti na vrlo konkurentnom tržištu kompaktnih SUV-ova zahvaljujući svojoj prostranosti, modularnosti i poglavito udobnosti koja je u njegovu segmentu bez premca.

U ovo je vozilo utkano znanje koje proizlazi iz iskustva u proizvodnji monovolumena, pa stoga predstavlja istinskog predstavnika marke i izdvaja se od konkurencije.

Zašto je hibrid glavna priča, donosimo uskoro detaljniji uvid.

 

Autor