NAJAVA TESTA: DOSEG DO 60 KM!

MG EHS PHEV 1.5 TGI Luxury, miriše na premium, a struja se odlično uklapa!

Foto: Nikola Jurković

Veliko osvježenje na domaćem tržištu nastavlja osvajati s novim modelima. Na domaćem tržištu svoje mjesto sad traži i EHS, koji je dostupan u kombinaciji kao plug-in hibrid. Kineski adut s 258 KS, baca rukavicu konkurenciji…

Naša najava testa, u kojima smo obično kratki i tek ‘radimo teren’ za pravi test, mogla bi se lako pretvoriti u veliki test. Novi MG EHS doslovno nas tjera odmah da otkrijemo sve njegove prednosti i atribute s kojima se hvali. Ovaj model je pravo ugodno iznenađenje.

Istina, skeptičnost ljudi sigurno će biti prisutna još dugi period, ali isto tako i prepoznavat će se brojne opcije i kvalitete koje nude. Obrada je jako dobra, materijali na razini. Novi EHS posebno je dojmljiv kad se ugodno smjestite, a dočeka vas upečatljiv interijer u crvenom tonu.

MG EHS vozi kao plug-in hibrid, a u benzinskoj formi zastupljen je s 1.5-litrenim motorom. Ukupno je to 258 KS, a najbolji dio ipak donosi kad prihvatite punjač i njegove električne talente. Doseg od 50 do 60 km na dnevnoj razini bi trebao biti dovoljan, za sve vrste zadataka i obaveza.

Vožnju u gužvama olakšava uglađeni 10-brzinski automatik.

S druge strane, u pogledu vožnje i putovanja, putnici se sigurno neće žaliti na komociju. Panoramski krov je jedan od većih uopće, koje smo u zadnje vrijeme vidjeli. Dakle, ovo je model za racionalne i one koji vole guštati i biti u trendu.

Cijena, od 289.249 kuna za Comfort paket opreme.

Veliki test čitajte krajem godine.

Foto: Autoportal.hr

 

 

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo