KULTNI MODEL

Porsche 911 GT3 RS slavi svog začetnika, Carrera RS 2.7 je među nama 50 godina!

Novi Porsche 911 GT3 RS još uvijek je vruća tema, a na američkom Pebble beachu stigao je u kombinaciji koja slavi kultni 911 Carrera RS 2.7 iz 1972. godine.

Kako je u najavio rekao i Kjell Gruner, predsjednik i glavni izvršni direktor Porsche Cars North America Inc. (PCNA), novi GT3 RS će se kupicima ponuditi u izvedbi koja inspirira na prošla vremena – kroz paket Tribute to Carrera RS.

“Amerika je drugi dom modela 911, a posebna počast isključivo SAD-u savršen je način za proslavu 50. godišnjice modela 911 Carrera RS 2.7,” rekao je Gruner. “Želimo stvoriti posebno iskustvo koje kombinira ekskluzivne opcije na novom GT3 RS s jedinstvenim popisom popratnih stavki. Zajedno će to biti uzbudljiva i individualna posveta RS lozi. Ovo je živi projekt u ranoj fazi, a stvaraju ga entuzijasti, za entuzijaste kao zajednički napor naših kolega u Zuffenhausenu, Flachtu i našeg tima u Americi. Ideje i koncepti su stvarno uzbudljivi i jako se zabavljamo dok ih razvijamo – svi se radujemo što ćemo uskoro s vama podijeliti više detalja.”

Foto: Porsche

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo