NEVOLJE U RAJU?

Jaguar više ne skriva, prelazak na potpunu elektrifikaciju je iznimno frustrirajući!

Foto: Jaguar

Britanska marka najavljuje osvježenu liniju koja počinje stizati sljedeće godine…

Jaguar prolazi kroz određene promjene. Ranije ove godine, britanski proizvođač automobila rekao je da će ukinuti većinu svoje trenutne linije prije prijelaza na proizvodnju isključivo električnih vozila do 2025. To je dio strategije “Reimagine” koju je JLR pokrenuo prije više od tri godine i koja tek treba proizvesti nove automobile za marku Jaguar, a za koju je njen šef rekao da je bila “veliko frustrirajuća” u intervjuu za Top Gear.

Generalni direktor marke Jaguar, Rawdon Glover rekao je poznatoj publikaciji da je ova tranzicija, citiramo “potpuna reinvencija brenda”, pri čemu se proizvođač automobila želi pojačati prisutnost na više tržišta, ograničiti proizvodnju i usredotočiti se na tri vozila u svojoj liniji. To je dovoljno posla samo po sebi, ali Jaguar u fokus stavlja izradu električnih vozila.

Električna vozila nisu poput automobila s unutarnjim izgaranjem koje tvrtka proizvodi desetljećima. Glover je rekao da Jaguaru treba “cijeli paket usluga i vrijednost više za električne modele”, što je posebno izazovno za marku koja pokušava zaraditi više novca prodajom manjeg broja skupljih modela.

Autor

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

Preporučeni sadržaj