KINESKI AUTO SHOW od 25. travnja do 4. svibnja

Audi Q6L e-tron spreman za premijeru na Auto China 2024

Foto: Audi

Uoči Auto China 2024. u Pekingu, Audi je spreman predstaviti strategiju i potpuno električni portfelj za najveće svjetsko automobilsko tržište.

Najvažnija novost na štandu marke iz Ingolstadta uključuje svjetsku premijeru Audi Q6L e-tron, koji će se proizvoditi u novoj tvornici Audi FAW NEV Company u Changchunu. Večer Volkswagen grupe ujedno donosi i Audi konferenciju za novinare na dan otvorenja, Audi će također predstaviti svoju daljnju mapu puta za električnu transformaciju ponude u Kini.

Auto China 2024 otvara svoja vrata 25. travnja. Vozila i varijante prikazane na Audi štandu naglašavaju kontinuirani fokus tvrtke na služenje specifičnim zahtjevima kineskog tržišta. Činjenica da će sva izložena vozila biti potpuno električna također pokazuje da Audi ostaje predan ispunjavanju rastuće potražnje za novim energetskim vozilima u Kini.

Foto: Audi

Vanjski izgled novog Audija Q6L e-tron trebao bi biti predstavljen na Volkswagen Group Night 24. travnja. Q6L e-tron bit će prikazan po prvi put na Auto China od 25. travnja do 4. svibnja, kao i Q5 e-tron RS izdanje za kinesko tržište. Uz to, SQ6 će se prvi put pojaviti na kineskom tlu.

Glavna press konferencija na Audijevom štandu održat će se 25. travnja u 9.40 sati, a glavni govornik će biti predsjednik Uprave Audija Gernot Döllner uz predstavnike kineskih partnera tvrtke FAW i SAIC. Novinarskom danu prisustvovat će i Johannes Roscheck, novi predsjednik Audi China.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo