NEVJEROJATNO OČUVAN

BMW 740i iz 1992. broji svega 775 kilometara i traži novog vlasnika!

BMW Serije 7 interne oznake E32 smatran je jedan od najatraktivnijim automobilom koji je sišao s bavarskih proizvodnih traka, a ovaj krasan primjerak proveo je 23 godine u auto salonu…

Konkretni primjerak proizveden je 1992. te je u savršenom stanju. Potonju činjenicu potvrđuje i broj na ‘satu’, 775 prijeđenih kilometara.

(foto: Klasyka Gatunku)

Špekulira se kako je kupac iz Velike Britanije naručio vozilo iz njemačkog salona, no u međuvremenu je nažalost preminuo. Nakon toga, automobil je boravio u već spomenutom salonu sve dok ga nije kupio jedan poljski državljanin, koji ga sada prodaje.

(foto: Klasyka Gatunku)

Budući da je riječ o oznaci 740i, ispod haube krije se 4.0 atmosferski V8 motor koji razvija 286 KS i 400 Nm. Do stotke stiže za respektabilne 7,4 sekunde. Uparen je sa automatskim peterostupanjskim mjenjačem, a sada traži novog kupca. Interijer je kao nov, sadrži grijače sjedala sprijeda i straga, tempomat te klima-uređaj.

(foto: Klasyka Gatunku)

Premda je istaknuta početna cijena od 7805 eura itekako mala, očekuje se kako će u ovakvom stanju biti prodan za cifru od oko 44 tisuće eura.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo