POLOŽILA!

BMW Serija 5 (G60) i u pogledu sigurnosti jako dojmljiv, zaradila odličnu ocjenu na Euro NCAP testu

Foto: BMW

Digitalan, dinamičan i, po prvi put, potpuno električan kao BMW i5. Nova generacija BMW serije 5 ostavlja jako siguran dojam…

Nezavisni instituti u Europi, SAD-u i Koreji dali su BMW Serije 5 (G60) najviše ocjene. Test inženjeri su bili impresionirani i aktivnim sustavima pomoći i pasivnom sigurnošću.

Neovisni stručnjaci za sigurnost Europskog programa za ocjenu novih automobila (Euro NCAP) dodijelili su osmoj generaciji BMW Serije 5 najvišu ocjenu od pet zvjezdica.

Opsežna serijska oprema sa sustavima pomoći u vožnji bitnim za sigurnost daje značajan doprinos ocjeni od 5 zvjezdica. Svi sustavi pomoći u vožnji koji se koriste u novom BMW-u serije 5 među najboljima su na tržištu i impresionirali su stručnjake za sigurnost Euro NCAP-a svojim nizom funkcija i pouzdanim odgovorima.

Nova BMW Serije 5 također je osvojila bodove u području pasivne sigurnosti sa svojim inovativnim integriranim sigurnosnim konceptom, koji je BMW neprestano razvijao. Uz visoko elastične potporne strukture, koristi se kombinacija precizno koordiniranih sigurnosnih sustava specifična za model.

Ocjene Euro NCAP-a su europski priznati standard za sigurnost u slučaju nesreće i stalno se dalje razvijaju. Nagrada s najvišom ocjenom od pet zvjezdica ide isključivo vozilima koja imaju izvrsnu zaštitu od sudara i koja su također dobro opremljena sveobuhvatnom i praktičnom tehnologijom za sprječavanje nesreća.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo