MI SMO ISPROBALI, PROBAJTE I VI...

Carla Booking, nova hit aplikacija za vas i vaš automobil

Ako ste veliki ljubitelj automobila i za svog limenog ljubimca tražite uvijek najbolju i najbrže dostupnu opciju, onda će Carla Booking aplikacija za vas biti vrlo korisna…

Trebate servis za automobil, a ne znate gdje više pitati? Trebate hitno vučnu službu, ali nemate prijatelje koji su u takvoj vrsti posla? Baš zato da biste izbjegli beskrajne telefonske pozive i upite prema vašim prijateljima i poznanicima, od nedavno je na Google Play i App Store dostupna aplikacija – Carla Booking!

Aplikacija koja ima odgovor za svaki vaš problem, popravak ili uređenja vozila, a najbolje od svega potpuno je besplatna za korištenje.  Nakon što preuzmete Carla Booking aplikaciju, svoj profil možete kreirati jednostavno putem e-mail adrese, Facebooka, Apple ili Google prijave.

Kroz aplikaciju korisnici mogu napraviti narudžbu za uslugu na vozilu, uštedjeti vrijeme i ubrzati realizaciju, što je zapravo i najveća prednost ove priče (Foto: Carla Booking)

Ono što Carla Booking aplikaciju čini izuzetno zanimljivom i zašto je nas zainteresirala jest zapravo brojnost ponuđenih rubrika, odnosno automobilski usluga poredanih unutar 20 skupina djelatnosti. Osim toga, automatski označuje i pokazuje koje su tražene radnje najbliže vama. Tako ćete u aplikaciji pronaći autopraonice, vulkanizere, automehaničare, autolimare i autolakirere, električare za vozila, tapetare i ostale. Čak i za brzi najam automobila ova aplikacija ima rješenje, uz dostupne rent-a-car opcije.

‘Carla Booking’ je aplikacija koja vozače kroz par klikova spaja s najboljima u domaćem sektoru automobilski usluga

Unutar same aplikacije nema usluga plaćanja, dakle Carla Booking je tu samo da vas spoji i dovede do željene usluge. Autorica aplikacije Karla Barbić u razgovoru nam je rekla kako su ponuđeni servisi pomno birani, te osim brzog stupanja u kontakt možete biti sigurni u kvalitetu usluge.

Ova zanimljiva novost na domaćem tržištu još jednom potvrđuje inovativnost i sposobnost naših ljudi. U ovoj priči korist bi mogli imati svi, a posebno sami korisnici i svi dostupni servisi i radnje. Pogotovo kada se mreža pružatelja usluga proširi po cijeloj Hrvatskoj, na čemu se intenzivno radi. Carla Booking sigurno će skrenuti pažnju na nekog mehaničara ili radnju u vašem mjestu, a da možda niste ni znali da su vam jako blizu i tek par ulica udaljeni od vas.

Carla Booking aplikacija traži 48 MB memorije, nije zahtjevna i radi fluidno na svim pametnim telefonima novije generacije.

“Carla Booking” aplikacija je priča s jako zanimljivim konceptom zasigurno ima puno potencijala, stoga ne sumnjamo da će ubrzo broj pružatelja usluga i servisnih opcija sve više rasti.

 

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo