IZBORNA SKUPŠTINA POTVRDILA

Davorin Štetner i iduće 4 godine na čelu HAKS-a!

-

Na redovnoj Izbornoj skupštini Hrvatskog auto i karting saveza u subotu je izabrano novo vodstvo HAKS-a.

U dinamičnoj i žustroj atmosferi te nakon gotovo 10 sati od početka Skupštine, dosadašnji predsjednik Davorin Štetner dobio je povjerenje 45 članova HAKS-a dok je Vladimir Golub dobio 30 glasova članova.

“Velika čast je nakon dvije izazovne godine dobiti potvrdu da se radilo dobro te dobiti potporu većine svih članova Hrvatskog auto i karting saveza! Imamo mnogo planova, a već u ponedjeljak povući ću prvi potez u novome mandatu koji će obradovati sve vozače tehničkih disciplina! Čestitam svim izabranima, a čeka nas odgovoran posao.”

Skupština je poklonila povjerenje i Štetnerovim kandidatima za čelne ljude sporta – dugogodišnjem čelniku OAS-a Draganu Serdenu za autosport te Mariu Moslavcu koji će voditi Odbor za karting sport.

Skupština je usvojila Financijski plan za 2021. godinu, izvješće o financijskom poslovanju za 2020., izvješće predsjednika HAKS-a, izvješće predsjednika OAS-a te izvješća pravne zastupnice, koordinatorice FIA projekata i predsjednice Komisije sportaša dok o izvještaju bivšeg predsjednika OKS-a nije donesena odluka.

Izvor: haks.hr

Autor