PRVI EUROREPAR U HRVATSKOJ

Eurorepar otvorio svoju prvu poslovnicu u sklopu prodajnog centra Peugeot Automobil Lončar

-

Prva radionica s licencom EUROREPAR CAR SERVICE otvorena je na adresi Gospodarska 29c u Varaždinu u četvrtak, 03. prosinca 2020….

AUTOMOBIL LONČAR ima dugu tradiciju u prodaji, održavanju i servisiranju vozila Peugeot, a prošle godine proglašen je najboljim koncesionarom marke Peugeot u Hrvatskoj.

Već nekoliko godina svojim vjernim kupcima koji posjeduju vozila svih automobilskih marki starija od tri godine nudi rezervne Eurorepar dijelove koji na hrvatskom tržištu nude najbolji omjer cijene i kvalitete. Bila je to privilegija uglavnom do sada rezervirana za vlasnike vozila marki Peugeot i Citroën. Danas je AUTOMOBIL LONČAR odlučio napraviti još jedan korak dalje u svom poslovanju te je otvorio multibrand EUROREPAR CAR SERVICE. U njemu će vlasnici svih automobilskih marki vozila imati u ponudi Eurorepar dijelove.

Koncept EUROREPAR CAR SERVICE, iako je nov u Hrvatskoj, nije u ostatku svijeta. Njegova mreža sada već broji gotovo 6 000 garaža članica u 42 zemlje. Ova mreža koristi stručnost velikog proizvođača, Grupu PSA, koja jamči najbolji standard u pogledu kvalitete dijelova, logistike i metode popravka.

Mreža EUROREPAR CAR SERVICE trebala bi se sljedeće godine proširiti i na ostale gradove u Hrvatskoj.

Autor