DUGOROČNI NAJAM VOZILA

Flota All In konfigurator dugoročnog najma s uslugama servisiranja i asistencijom, novi način mobilnosti?

All In Poslovni Najam fleksibilno je rješenje poslovne mobilnosti neovisno o marki vozila odnosno proizvođaču, a potpisuje ga hrvatska tvrtka Auto Flota…

Auto Flota nedavno je napravila i pustila u pogon prvi online konfigurator ukupne cijene za korištenje vozila u dugoročnom najmu. Ovaj pametni alat pomaže svim budućim korisnicima u točnoj kalkulaciji troškova održavanja vozila te plan mjesečne najamnine kroz period korištenja vozila. Ova usluga podrazumijeva dugoročni najam automobila s uključenim FLOTA uslugama servisiranja i popravka, ljetnim i zimskim gumama, asistencijom 24/7, uslugama osiguranja i registracije kao i drugim uslugama koje prate korištenje vozila u ugovornom razdoblju.

Jedne od najvećih prednosti korištenja poslovnog najma su uračunati troškovi poput registracije i tehničkog pregleda, police obveznog i kasko osiguranja, trošak pneumatika. Naravno, nema ni brige o redovnim servisima jer je i trošak istih uračunat u cijenu vozila. Primjerice, ukoliko želite voziti Hyundai i30 1.0 T-GDI u Comfort paketu opreme sa 120 KS, cijena koju treba platiti unaprijed za korištenje tog vozila u periodu od 48 mjeseci je 1280 eura + PDV, odnosno 1600 eura. Nakon toga, mjesečni anuitet idućih 48 mjeseci iznosi, s uračunatim PDV-om, 290 eura.

 

Auto Flota, tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, specijalista je za flotni menadžment i poslovni najam osobnih i lakih gospodarskih vozila. Može se pohvaliti s portfeljem od više stotina zadovoljnih klijenata koji već deset godina koriste usluge poslovnog najma osobnih i gospodarskih vozila. Također, kako bi vozačima i korisnicima omogućili još višu razinu sigurnosti tijekom perioda korištenja vozila, tu je i mobilna FLOTA aplikacija dostupna za mobilne uređaje s Android i iOS operativnim sustavom.

Putem aplikacije korisnici vozila mogu zatražiti termin korištenja usluga servisiranja vozila, zamjene guma, popravka vozila, te u slučaju kvara ili nezgode zatražiti uslugu 24/7 FLOTA asistencije i to sve putem dvosmjerne komunikacije sa FLOTA servisnim savjetnikom.

Foto: Screenshot

Autor