DODATAK U OPREMI

Hyundai i20 od sad i uz N Line paket stiže na proljeće

Korejski proizvođač ovih dana prilično je aktivan.

Nakon što je svijet osvojio ekstravagantnim nastupom, kada je novi Tucson u pitanju. Danas je predstavio još jedan vizualni novitet, koji se piše oznakama – N Line.

Novi i20 pojavio se na proljeće, nakon virtualne premijere. Uvijek pomalo suptilan nastup Korejaca do sada, više neće biti slučaj. Agresivan dizaj, 17-colni kotači, biti će i više nego dovoljan su mamac za kupce….

Straga je najupadljiviji dvostruki nastavak ispuha, ali i stop svjetlo u obliku trokuta. Kupcima na raspolaganju uz N Line stoje četiri različite boje karoserije.

N Line nije samo vanjski dekor, dobar dio toga dobio je i interije. U njemu dominiraju sportska sjedala sa N oznakom, digitalni kokpit te središnji zaslon osjetljiv na dodir. Sve djeluje nekako profinjeno, uostalom, pogledajte na slici.

Atraktivni nastup, pokušava pratit pogonska ponuda. Ona je možda malo tanka, ali opet će svatko pronaći nešto za sebe. Tu je atmosferac u standardnim opremama, poznati 1,2-litreni MPI motor snage 84 KS, a kupci u odabiru N Line paketa dobivaju izbor od 1.0-litrenog T-GDI motorom snage 100 KS ili 120 KS.

Dolazak i20 N Line očekuje se tek na proljeće. Do tada, sigurno će se pojaviti i pravi i20 N!

foto: Hyundai

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin