JOŠ MALO PA NESTALO

Hyundai i30 u ovakvom izdanju najbolji kompaktni izbor na tržištu?

Hyundai je za tople, ljetne dane i vožnje pripremio posebnu akciju za modele i30 i Tucson koji su od sada nikad dostupniji…

Hyundai je za kupce na hrvatskom tržištu pripremio jedinstvenu ljetnu akciju za bestsellere Hyundai i30 i Hyundai Tucson! U ljetnoj akciji, Hyundai i30 Classic 1.0 TGDi od 120 konjskih snaga, dostupan je od 104.990 kuna. Hyundai i30 svojim atraktivnim dizajnom, naprednim povezivanjem i sigurnosnim značajkama stvara fantastičan dojam na svakoj cesti. Uz LED dnevna i pozicijska svjetla, tonirana stakla, tempomat i napredne sustave pomoći, čeka vas kod svih ovlaštenih Hyundai prodajnih partnera u Hrvatskoj.

Iz bogatog Classic paketa opreme izdvajamo i kožni volan, sustav upozorenja o mogućnosti sudara sprijeda, upozorenje prilikom prelaska vozne trake, sustav upozorenja vozača na umor te automatsko paljenje dugih svjetala.

Odlično opremljeni Hyundai Tucson Select 1.6 GDi od 132 konjske snage i s navigacijom, dostupan je već od 149.990 kuna. Najprodavaniji Hyundai SUV stvoren je za svaki teren, a njegova kamera za vožnju unatrag, automatski klima uređaj te komande radio uređaja na kolu upravljača pomoći će vam da brže i lakše stignete do cilja. Dogovorite probnu vožnju u svim ovlaštenim Hyundai prodajnim salonima.

Select + navigacija paket opreme obuhvaća i audio radio uređaj s 8” integriranim LCD zaslonom u boji osjetljivim na dodir, bluetooth, kožni volan, automatsko paljenje svjetala te električno podesive i grijane vanjske retrovizore.

Hyundai Ljetna akcija vrijedi na sve i30 i Tucson modele te traje do isteka zaliha i to u svim ovlaštenim Hyundai prodajnim salonima u Hrvatskoj.

Detalje o ponudi i uvjetima možete pronaći na www.hyundai.hr.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo