ZASLUŽENO!?

Kia Sportage, K5 i Carnival osvojile nagrade na Newsweek Autos 2022

Kia Carnival već je drugu godinu zaredom proglašen za “najboljeg jednovolumena.” Odvažno dizajnirana sportska limuzina K5 dobitnica je priznanja “Najbolji obiteljski auto,” dok je kompaktni sportski terenac Sportage postao jedan od pet modela “urednikovog izbora.”

Kod ocjenjivanja članovi žirija su u obzir uzeli karakteristike vozila, specifikacije i dojam u vožnji.

Južnokorejske sestrinske marke Hyundai Motor, Kia i Genesis su na ovogodišnjem izboru Newsweek Autos 2022 osvojile čak osam nagrada. Pored Kijine tri nagrade odlično se iskazao i Hyundai Motor, također s tri nagrade, dok je Genesis slavio u dvije kategorije.

“Naše tri marke – Hyundai, Kia i Genesis – nude modele koje odlikuju vrhunski dizajn, inovativnost, performanse i najbolja kvaliteta u svojim razredima. Raduje nas da je Newsweek to prepoznao,” rekao je Chung Kook Park, predsjednik i voditelj odjela za istraživanja i razvoj u grupaciji. “Usred tranzicije u novu eru mobilnosti naš glavni cilj ostaje isporuka vozila koja našim klijentima nude nenadmašivu kombinaciju privlačnosti i praktičnosti u svakodnevnici.”

Nagrade Newsweek Autos 2022 predstavljaju najbolju kvalitetu u automobilskoj djelatnosti, u 25 kategorija modela i marki. Za nagrade je u obzir došlo oko 150 modela vozila koje je iskusni žiri časopisa Newsweek vrjednovao po kvaliteti, dojmu u vožnji, voznim osobinama i tehničkim specifikacijama. Pobjednici su izabrani kombinacijom bodova pri čemu je dio ocjene uzeo u obzir objektivne karakteristike i specifikacije pojedinog vozila, dok se ostatak fokusirao na subjektivne dojmove u vožnji.

Foto: Kia

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo