PETROL GORIVA

Korištenjem unaprijeđenih suvremenih goriva postiže se ekonomičnija potrošnja uz više prijeđenih kilometara te ekološki prihvatljivija vožnja

Napredni i novi motori zahtijevaju posebno prilagođena goriva koja zadovoljavaju visoke europske standarde

Miran rad motora uz bolju dinamiku koja se postiže potpunijim sagorijevanjem goriva za vozače i suputnike može značiti izrazito ugodnu vožnju i čak do 50 prijeđenih kilometara više samo jednim punjenjem spremnika. Razvijanjem novih tehnologija pri izradi motora uz inovativne pristupe u digitalnoj izradi te uporabom drugačijih materijala, mijenjaju se i potrebe za pojedinim sastavnicama samoga goriva.

Brojnim motornim i terenskim testovima, u različitim uvjetima i režimima djelovanja može se ustanoviti razina kvalitete goriva. Sva međunarodna ispitivanja potvrdila su najvišu kvalitetu svih goriva iz obitelji pogonskih goriva Q Max.  Upravo je tehnologija Dual Action Technology novoj generaciji goriva Q Max osigurala pobjedničko mjesto na Odabrani proizvod godine 2021. Hrvatska.

Vrijednost goriva prepoznali su kupci koji su svojim glasovima prevagnuli u korist goriva Q Max, a koje se može pronaći na benzinskim servisima Petrol.  Danas kada su, uz visoku kvalitetu goriva, dostupnost te izvrsno korisničko iskustvo presudni za odabir mjesta za punjenje spremnika goriva, benzinski servisi Crodux i Petrol drže najviša mjesta u posjećenosti kupaca.

Osim najkvalitetnije ponude na hrvatskom tržištu, na svojim prodajnim mjestima i bistroima nude i svježe i sezonski pripremljene obroke, kave i ostale proizvode koji se svakodnevno koriste. Više od 200 prodajnih mjesta diljem obale i unutrašnjosti čine Petrol i Crodux omiljenim benzinskim servisima za punjenje spremnika, ali i ugodni predah od puta uz omiljene napitke i svježe zalogaje.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo