AUTO TRADER NEW CAR AWARDS

Lexus najpouzdaniji, četvrti put japanska marka najbolja u pogledu kvalitete

Foto: Lexus

Lexus je najbolje ocijenjen proizvođač u Velikoj Britaniji. Najpouzdanija na Auto Trader New Car Awards 2023. prema izboru 220.000 vlasnika automobila…

Lexus je zadržao svoj status najbolje ocijenjenog proizvođača automobila u Ujedinjenom Kraljevstvu. I ove je godine proglašen najpouzdanijom markom automobila na dodjeli nagrada Auto Trader New Car Awards.
Auto Trader jedno je od najvećih web-mjesta za internetsku prodaju rabljenih i novih automobila u Ujedinjenom Kraljevstvu.

U dvije godine za redom, a četvrti put ukupno u posljednjih pet godina, Lexus je ponio ovu titulu određenu stvarnim iskustvima i mišljenjima više od 220.000 vlasnika automobila u Velikoj Britaniji koji su odgovorili na godišnju anketu Auto Tradera.

Erin Baker, direktorica uredništva Auto Tradera, rekla je: “Kvaliteta, pouzdanost i udobnost bile su tri karakteristike koje su proizašle iz naše ankete. Kao što je jedan vlasnik rekao – ‘Volio bih da sam kupio Lexus prije mnogo godina, to je najbolji auto koji sam vozio i nikada se ne bih vratio drugom modelu’.”

Chris Hayes, direktor Lexusa u Ujedinjenom Kraljevstvu, rekao je: “Na tržištu koje se brzo mijenja i vrlo je konkurentno, pouzdanost ostaje glavni prioritet za kupce. To je kvaliteta koja je oduvijek bila u srcu Lexusa i ostaje takva dok isporučujemo našu novu generaciju elektrificiranih modela. Primanje ove nagrade po četvrti put odražava trajnu snagu našeg ugleda među kupcima koji vjeruju našim automobilima i uslugama.”

Dobro dokazana pouzdanost Lexusovih automobila podržana je neusporedivim programom jamstva za bezbrižnost, Lexus Relax. To osigurava do 10 godina/160.000 km jamstva za sve modele Lexus, bez dodatnih troškova, pod uvjetom da je vozilo servisirano u ovlaštenom Lexus servisu.

Autor

Preporučeni sadržaj