LEGO SENNA GTR

McLaren Senna GTR u Lego izdanju jednako plijeni poglede kao i pravi primjerak, a broji 830 dijelova

McLaren Senna GTR izuzetno je atraktivan i rijedak model, stoga ne čudi kako je Lego odlučio pokazati što misli o njemu…

Kombinirajući McLarenovu nenadmašnu snagu i sofisticiranost s dizajnerskom preciznošću LEGO Grupe, model ove ikone superautomobila koji se sastoji od 830 dijelova ne čini kompromise kada je riječ o inženjerstvu ili stilu. Model je prvi McLarenov superautomobil koji je ponovno stvoren u LEGO Technic obliku, a dizajniran je da pruži vrhunsko građevinsko uzbuđenje za one starije od 10 godina.

McLaren Senna GTR u Lego izdanju izvrsna je replika prepuna autentičnih značajki i detalja dizajna koji ga čine jednako impresivnim. Od V8 motora s pomičnim klipovima, prekrasnih aerodinamičnih dijelova karoserije, otvaranja dvokrilnih vrata i jedinstvene plave boje, ovaj 32 cm dugački model zasigurno će podići obrve i natjerati srca da se pumpaju bez obzira vade li ga za zavrtite se ili postavite s divljenjem na zaslonu nakon što se naprave. Cijena još nije poznata, a prvi primjerci će u Lego dućane stići početkom slijedeće godine.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin