STOP RASIZMU!

Mercedes-AMG Petronas F1 u sezonu kreće s crnim bolidima, u znak potpore i borbe protiv rasizma

Srebrne strijele vraćaju se u oktansko natjecanje u nešto drugačijem vizualnom identitetu, sa svrhom pridavanja važnosti na raznolikost…

Kada Formula 1 krene ovog vikenda u , bit će to bitno drugačijim uvjetima. Puno toga se promijenilo još od početka ožujka, kada je odrađena posljednja priprema za početak sezone u Melbourneu.

U međuvremenu je virus Covid još više eskalirao, dok su društvene podjele ponovno aktualizirane na jedan izričito negativan način.

Proteklih tjedana akcija poznata pod ‘Black Lives Matter’ podsjetio nas je koliko nam trebaju nove mjere i radnje u borbi protiv rasizma i svih oblika diskriminacije. Stoga je Mercedes-AMG Petronas kao tim odlučio pružiti podršku ovakvim inicijativama.

Markus Schaefer, član uprave Daimler AG i predsjednik tima Mercedes-AMG Petronas F1, rekao je: „Posljednjih tjedana događaji širom svijeta pojačavaju važnost nastavka borbe protiv rasizma i sve oblike diskriminacije. U Mercedesu znamo da snaga naše organizacije leži u raznolikosti naših ljudi i ponosni smo što možemo upotrijebiti jednu od naših najistaknutijih globalnih platformi kako bismo pokazali našu opredijeljenost prema ovom temeljnom principu našeg društva i našeg poslovanja. ”

Stoga će ‘Srebrne strijele’ ove sezone juriti i loviti novu titulu kao crni bolidi.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo