LUKSUZ NA KVADRAT

Mercedes-Maybach EQS SUV nakon Amerike, sad stiže i u Europu

Foto: Mercedes-Benz

Ultimativno luksuzno iskustvo električne vožnje, Maybach je sad dostupan i za europske kupce…

Nakon lansiranja na tržište u SAD-u, SUV Mercedes-Maybach EQS 680 sada je također dostupan i naručiti kod prodajnih partnera u Njemačkoj i na svim ostalim europskim tržištima.

Sa SUV modelom Mercedes-Maybach EQS, Maybach postavlja nove standarde u električnoj mobilnosti. Njegov elegantan dizajn, s uobičajenim elementima kao što su Maybach amblem ili Maybach maska hladnjaka, odmah je jasno prepoznatljiv. Poseban izgled SUV-a Mercedes-Maybach EQS također uključuje, na zahtjev, dvobojnu boju tipičnu za marku s filigranskom prugom. Ovo je dostupno u raznim kombinacijama boja. Opcijski paket Night Series omogućuje da se izuzetna estetika dodatno poboljša tamnijim, još progresivnijim izgledom.

Foto: Mercedes-Benz

Podsjetimo, Mercedes-Maybach EQS 680 SUV ima snagu od 484 kW i doseg do 612 kilometara. Sadrži standardni 4MATIC pogon na sve kotače. Kolika će cijena biti spomenutom modelu? Kod nas još nije poznato, ali pogled na cjenik otkriva kako ‘standardni’ EQS 450+ počinje svoju kampanju od 122.320 eura. No, ako zavirimo na njemački konfigurator, Maybach EQS SUV dostupan od pomalo nevjerojatnih – 200.634 eura!

AUTOPORTAL TEST: Mercedes EQE SUV 350 4Matic, težak, drugačiji i jako dojmljiv – Autoportal.hr

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo