LEGENDA KOŠARKE SE POČASTILA

Mercedes-Maybach G650 Landaulet od sada u vlasništvu košarkaša LeBron James

Slavni košarkaš L.A. Lakersa, LeBron James, odlučio se počastiti novim, gorostasnim SUV modelom; Mercedes-Maybach G650 Landaulet…

LeBron James je sa svojom ekipom L.A. Lakers osvojio NBA naslov za ovu godinu, a uz to je dobio i MVP nagradu za 2020. U skladu s time, odlučio se pošteno počastiti. Mercedes-Maybach G650 Landaulet je jedan od načina kako se počastiti sa stilom. Driving Emotions Motorcar salon iz Toronta je prodao ovaj automobil, a zanimljivo je kako je proizvedeno svega 99 primjeraka ove inačice G-Klase koja je obilježila odlazak prve generacije modela G klase (W463).

Mercedes-Maybach G650 Landaulet je, ako ne vjerujete fotografijama, itekako veliki SUV; broji 5.345 mm dužine, a visok je 2.235 mm, s međuosnim razmakom od 3.428 mm. Jedna stvar je jasna, prostora i luksuza u ovoj G klasi ne nedostaje. No, naravno, ne fali ni snage. Za to se brine 6.0 biturbo benzinski V12 motor sa 621 KS i 1000 Nm.

Premda se cijena za ovaj konkretni primjerak još uvijek ne zna, špekulira se kako je košarkaš platio oko 1.4 milijuna dolara za svoj novi, luksuzni SUV.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin