Predstavljeni u New Yorku...

Mercedes-Maybach modeli dobili Night Series varijantu

-

Mercedes-Maybach predstavlja Night Series – sljedeće poglavlje u misiji brenda da razvija svoj odabrani portfelj i stvara trenutke u kojima se rađa magija.

Night Series izvedbe dolaze s detaljima kao što su tamni kromirani elementi, površine koje hvataju svjetlost poput brušenog dragulja i interijeri koji podižu Maybach dizajn na novu razinu. Kroz neočekivanu i progresivnu priču, Night Series prkosi konvencijama kako bi potaknula želju za novim brendom među novom publikom. Buntovni trenuci ili “Bljeskovi neortodoksnosti” igraju se u detaljima dizajna interijera i eksterijera tri modela Mercedes-Maybach predvođenih SUV-om EQS – prvim električnim Mercedes-Maybach modelom, koji je predstavljen u travnju. Paket Night Series pruža i stil i sadržaj s odvažnim izgledom, odražavajući napredni karakter vozila.

Night Series predstavljen je 23. svibnja na ekskluzivnoj koktel večeri, održanoj u privatnoj rezidenciji u povijesnoj četvrti New Yorka, Greenwich Villageu. Pop-up Maybach klupska kuća stvorila je prikladno raskošno i diskretno iskustvo za posjetitelje s čarobnom aurom brenda koja je izbijala iz zidova.

“Night Series je najprogresivniji Maybachov dizajnerski paket – to je naša već dobro poznata vrhunska estetika, naglašena izuzetnim, zatamnjenim motivima. Naš je cilj bio stvoriti uzbudljiv novi stil, koji nudi razigrani osjećaj pobune koji je neočekivan u odnosu na ono što obično vidite u Mercedes-Maybachu.” rekao je na ceremoniji Gorden Wagener, glavni direktor dizajna Mercedes-Benz Group AG.

Autor