LJEPŠI SPOL ODABRAO

Nissan X-Trail najbolji veliki SUV prema izboru žirija Svjetskog ženskog automobila 2023.

Žiri Svjetskog ženskog automobila godine (WWCOTY) 2023. dodijelio je Nissan X-Trail titulu za najboljeg velikog SUV-a 2023.

WWCOTY, jedina međunarodna nagrada koju čine isključivo žene automobilske novinarke, pohvalila je novi X-Trail zbog njegove prostranosti, voznih performansi bez napora i elektrificiranog pogonskog sklopa, e-POWER.

Govoreći o priznanju, Makoto Uchida, Nissanov izvršni direktor, rekao je: “Oduševljeni smo što je žiri Svjetskog ženskog automobila godine dodijelio čast najboljeg velikog SUV modela Nissan X-Trail. Ovaj model je naša obiteljska SUV ikona, s naslijeđem od preko 20 godina. Ostao je vjeran svom izvornom receptu: robustan SUV izgled, napredni i učinkoviti pogonski sklopovi s pogonom na sve kotače i fleksibilna praktičnost, koji zajedno omogućuju obiteljske avanture. Jako smo usredotočeni na glas naših ženskih kupaca tijekom procesa dizajna i razvoja, stoga smo posebno ponosni što je žiri sastavljen od eminentnih ženskih automobilista iz cijelog svijeta prepoznao talente X-Traila.”

Izgrađen na platformi Alliance CMF-C, novi X-Trail može se pohvaliti mišićavim dizajnom i naprednim tehnologijama koje nude osjećaj vožnje EV-om bez napora zahvaljujući tehnologiji e-POWER zajedno s dvomotornim e-4ORCE sustavom pogona na sve kotače. Novi X-Trail dostupan je kao sjedalo s pet ili sedam sjedala, nudeći praktičnu opciju za dane izlaska s proširenom obitelji ili prijateljima. Kao elektrificirani SUV sa sedam sjedala jedinstven je u svom segmentu.

X-Trail je jedan od najuspješnijih globalnih vozila marke, s prodajom na više od 100 tržišta i omogućuje obiteljske avanture više od 20 godina. Četvrta generacija X-Traila temelji se na dobro uspostavljenoj DNK koja se proteže kroz sve tri prethodne generacije X-Traila.

Kao posljedica toga što je nagrađen kao najbolji veliki SUV, X-Trail je ujedno ušao u uži izbor za glavnu nagradu WWCOTY-ja, najbolji automobil godine 2023., koja će biti objavljena 8. ožujka.

Foto: Nissan

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo