NEVJEROJATAN PROBLEM

Nogometaši Bayerna ne favoriziraju Audi, klub najavio drastične kazne zbog toga!

Kazne će iznositi do 50.000 eura, najavio je sportski direktor bavarskog nogometnog kluba Hasan ‘Braco’ Salihamidžić…

Nogometaši odavno nisu najomiljeniji među ljudima, kada su njihovi postupci izvan terena u pitanju. Bogataški način života kod većine, napravio je jaz i javnost tek sada, nakon ove krize prouzročene virusom shvaća koliko su debelo preplaćeni.

Abnormalni transferi (kao npr. Neymar, 222 milijuna eura iz Barcelone u PSG) sigurno su stvar prošlosti, nakon ove pandemijer i blokade cijelog svijeta.

No, sada se u javnosti pojavila još jedna nevjerojatna vijest. Ona stiže iz Münchena, točnije nogometnog kluba – FC Bayern.

Bavarske zvijezde prema ugovoru obavezani su voziti Audi modele. To partnerstvo traje još od 2006., ali nogometaši previše ne mare do tih pravila i obveza. Što je najbolje, uručeni su im modeli poput A7, Q7, Q8, ali i RS6.

Problem je izašao na vidjelo, kada je uvijek pomalo ekscentrični Jerome Boateng slupao svoj Mercedes-AMG. S druge strane, na Instagram profilima drugih nogometaša iskaču modeli poput Ferrarija, Bentleya…

Klub će brzo stati na kraj nedoličnom i razmaženom načinu života, tako će svatko tko bude vozio automobil druge marke i pri tome bude viđen, morati će izbrojati 50.000 eura za kaznu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin