to je to!

Nova BMW Serija 5 dobila M Performance dodatke!

Foto: BMW
-

Već tradicionalno BMW obogaćuje ponudu s dodatnim estetskim M Performance detaljima…

Još od prve generacije modela, BMW serije 5 limuzina karakteriziran je profinjenim sportskim duhom i visokom razinom udobnosti na velikim udaljenostima.  Nova, osma generacija modela  također ističe svoj karakter dinamičnih performansi svojim atletskim proporcijama. BMW M Performance dijelovi, koji će biti dostupni odmah po početku lansiranja na tržište novog BMW serije 5 Limuzina i potpuno električnog BMW i5 u listopadu 2023., posebno poboljšavaju njegov sportski izgled. Asortiman dijelova za aerodinamiku, unutrašnjost i šasiju nudi mnoge mogućnosti za prilagodbu visokih performansi.

Foto: BMW

Visokokvalitetne BMW M Performance aerodinamičke i vanjske komponente čine sportsku, elegantnu poslovnu limuzinu još atletskijom. Posebno su razvijeni za novi BMW serije 5 Limuzina i novi BMW i5 sa M Sports Package ili M Sports Package Pro i savršeno odgovaraju geometriji i dizajnu vozila. Originalni BMW M Performance aerodinamički i vanjski dijelovi uvijek su testirani i odobreni prema strogim smjernicama kvalitete BMW Grupe. Budući da su već homologirani s kompletnim vozilom, nije ih potrebno registrirati kod nadležnih tijela.

Jedan s takvim dodacima odmah smo upoznali i u Zagrebu…

Sve karbonske komponente izrađene su od plastike ojačane ugljičnim vlaknima (CFRP), zapečaćene prozirnim lakom kako bi se postigla visokokvalitetna završna obrada i daju modelima serije 5 oštar i sportski izgled iz svih kutova. Na prednjem i stražnjem dijelu karoserije, četverodijelni M Performance Carbon prednji priključak, kao i M Performance Carbon Pro stražnji spojler i trodijelni M Performance stražnji difuzor izrađen od aramidnih vlakana osiguravaju prepoznatljiv, trkaći izgled. Temeljni M Performance stražnji spojler također je dostupan kao opcija.

Foto: BMW

M Performance bočne folije, koje se sastoje od upečatljive zakrivljene linije u mat sivoj boji, također su novost u asortimanu i još više ističu profil vozila. Folije se nalaze ispod vrata i daju elegantan dodir boje, posebno na crnim bočnim pragovima. Upečatljiva ukrasna traka savršeno se usklađuje s istaknutom trakom M Performance u Frozen Black i M Performance karbonski priključci za bočne pragove.

Raspon visokokvalitetnih vanjskih dijelova zaokružuju Carbon M poklopci vanjskih retrovizora i M Performance Aramid pokrov antene. Poklopac antene od plastike ojačane aramidnim vlaknima vizualni je i ujedno funkcionalni vrhunac na krovu vozila.

M Performance ‘dodirno’ je i naplatke od lake legure. Raspon za novi BMW serije 5 Limuzina i novi BMW i5 uključuje setove kotača od 19 i 21 inča. Najveće dolaze s kompletom guma s 21-inčnim M Performance Cross-spoke kotačima od lake legure dostupan je za sve vrste pogona u M Bicolor Jet Black sjajnoj završnoj obradi ili M Frozen Midnight Grey.

Foto: BMW

Autor