ISPORUKE ODMAH!

BMW pripremio blagdanski popust, električni modeli uz vaucher od 5.500 eura!

Upravo su u tijeku odlične pogodnosti za kupnju odmah dostupnih BMW automobila.

Posebni popusti za kupnju lagerskih modela vrijede isključivo za vozila isporučena do 31.12.2023. Bogati paketi opreme, značajne uštede, a povodom  obilježavanja 30 godina uspješnog poslovanja, tvrtka Tomić & Co., generalni zastupnik BMW vozila u Hrvatskoj, iskazuje iznimnu brigu i zahvalnost svim svojim kupcima te za svako ugovoreno BMW vozilo u 2023. godini poklanja BMW REPAIR INCLUSIVE (BRI)* paket – produženo jamstvo u trajanju od 4 godine ili 200.000 km (ovisno što prije nastupi).

Za kupnju legendarne „trojke“ Tomić & Co., u suradnji s dugogodišnjim partnerom Allianz osiguranjem, prvih 30 kupaca BMW-a serije 3 daruje s policom osiguranja ‘Moj auto – Comfort’Uz obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti polica pruža pravnu zaštitu tj. pokriva troškove obrane vozača u slučaju izazivanja prometne nesreće, pomoć na cesti u slučaju nezgode ili kvara na vozilu te osiguranje vozača i putnika od nezgode. Osiguranje motornih vozila ‘Moj auto’ odlikuje se brzom obradom odštetnih zahtjeva koje je potpuno digitalizirano, baš kao i ugovaranje polica osiguranja.

 Svi kupci električnih modela iX1, iX3 i iX dobivaju VOUCHER 5.500 EUR/41.439,75 KN i dodatne popuste. Otkrijte BMW-ovu ponudu električnih automobila i uživajte u neponovljivom iskustvu vožnje. 100% električni. 100% zadovoljstvo u vožnji. 100% BMW.

U ponudi je ograničen broj vrhunskih BMW automobila, a za koji god model se odučili, nećete pogriješiti jer je riječ o jedinstvenoj prilici za kupnju koja se ne propušta.

Za više informacija posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli.

Posebni popusti za kupnju lagerskih modela (uključujući i električne) vrijede isključivo za lagerska vozila isporučena do 31.12.2023.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo