DOK STE NA PUNJAČU...

BMW u nove modele donosi igru – ‘Tko želi biti milijunaš?’

Foto: BMW
-

BMW i AirConsole slave suradnju i pokretanje novih igara. Jedna od njih je iznimno popularna, nagrađivana emisija igara ‘Tko želi biti milijunaš?’

BMW i AirConsole zajedno postavljaju BMW i5 na glavnom sajmu na Gamescomu u Kölnu od 23. do 27. kolovoza kako bi prisutnima demonstrirali AirConsole platformu za igranje u automobilu. Uz AirConsole, igrači mogu igrati ležerne igre u svom novom BMW-u i5*, na primjer dok čekaju da se automobil napuni. Ležerne igre lako je odabrati i igrati, a intuitivno ih je kontrolirati. Odabir igara dostupnih za predstavljanje novog BMW-a serije 5 na tržištu uključuje trkaće i sportske igre, kao i igre simulacije, strategije, skok i trčanje i puzzle igre. Portfelj dostupnih igara neprestano će se razvijati.

BMW i AirConsole najavili su ‘Tko želi biti milijunaš?’ Sony Pictures Televisiona u AirConsole portfelj igara na njihovom zajedničkom Gamescom štandu. Igra je trenutno u razvoju i bit će potpuno nova verzija najvećeg svjetskog kviza i dizajnirana posebno za igranje u automobilu. Kombinacija jednostavnosti korištenja AirConsole kontrolera za pametne telefone s ikonskim elementima iz originalne igre stvorit će zabavno i inovativno iskustvo za jednog i više igrača. ‘Tko želi biti milijunaš?’ bit će dostupan u vozilima BMW i MINI s aplikacijom AirConsole tijekom 2024.

“S AirConsoleom donosimo izvrsnu platformu za ležerno igranje u automobilu, koja kontinuirano potiče nova, zabavna iskustva. Dodavanje ‘Tko želi biti milijunaš’ savršen je primjer za to”, rekao je Stephan Durach, viši potpredsjednik Predsjednik BMW Group Connected Company Development.

Autor