PREMIJERA

Citroën C3 Aircross (2024.), stiže nam mali SUV B-segmenta sa sedam sjedala!

Foto: Citroen

Citroën otkriva prve slike potpuno novog C3 Aircross, koji će uskoro biti dostupan u prodaji u Europi.

Citroën otkriva prve slike potpuno novog C3 Aircross, koji s gradskim C3 modelom dijeli isti dizajnerski identitet, obećanje prostora i udobnosti, kao i ambiciju da uzdrma tržište s vrlo konkurentno pozicioniranje cijena. Oba modela temelje se na istoj platformi Smart Car koja omogućuje fleksibilnost pogonskog sklopa i isplativost.

Foto: Citroen

Novi C3 Aircross prolazi kroz radikalne promjene, s više unutarnjeg prostora s do 7 sjedala, proširenim rasponom opcija motora i istom razinom udobnosti u vozilu. U kombinaciji s visoko konkurentnim cjenovnim pozicioniranjem, ova verzija ima sve da ispuni očekivanja tržište.

Potpuno novi C3 Aircross uključuje Citroën nove jezične elemente stila, od kojih je Oli koncept bio manifest, a C3 prva realizacija. Njegov dizajn stoga integrira novi potpis identiteta marke i uporni formalni jezik. Njegov visoko vertikalizirani prednji kraj ponosno prikazuje novi Citroënov logo i preuzima karakterističan svjetlosni potpis u 3 svjetleća segmenta. Vrlo moderan stil također naglašava kvalitetu i pažnju posvećenu detaljima uključivanjem uzorka ševrona na određenim elementima.

Kompaktni SUV koji nudi do 7 sjedala!? Potpuno novi C3 Aircross mijenja dimenzije kako bi dosegao duljinu od 4,39 metara, pružajući veći unutarnji prostor. Uravnotežene proporcije njegove siluete upućuju na vrlo dugačak međuosovinski razmak, najveći u kategoriji.  C3 Aircross trebao bi bit pun trikova koji olakšavaju obiteljski život nudeći veliku fleksibilnost korištenja. Međutim, C3 Aircross ostaje vrlo kompaktan za jednostavno manevriranje i parkiranje bez stresa. Racionalan, svestran i umirujući, C3 Aircross je SUV s kojim je lako živjeti.

Foto: Citroen

Uz standardnu benzinsku ponudu, C3 Aircross će ponuditi hibridni motor, kao i potpuno električnu izvedbu.

Sredinom 2024. godine Citroën će predstaviti u potpunosti novi C3 Aircross, koji je potpuno iznova izmišljen kako bi ispunio očekivanja obitelji. Ima potpuno novu dimenziju sa snažnim, upornim stilom, više prostora u vozilu i modularnošću s kapacitetom za smještaj do 7 osoba, elektrificiranim ponudama od hibridnih do 100% električnih te udobnošću i povezivošću u vozilu.

Više informacija o potpuno novom C3 Aircrossu bit će objavljeno tik prije lansiranja, a to će biti usred ljeta i najvećih temperatura.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo