MOŽE I NA PLAŽU

Citroën My Ami Buggy Concept, mali gradski osvajač spreman za vožnje na plažama

Citroën My Ami Buggy Concept je pozivnica je svim ljubiteljima avanturističkog života… 

Za ulice i plaže, tako je najjednostavnije opisati ovaj autić. Citroën u električnom izdanju pruža mogućnost otkrivanja novih horizonata, zabavu na jedan malo drugačiji način.

My Ami Buggy Concept je  rekreacijsko vozilo za vikende, odmor na moru ili na selu, koje osvaja svojom praktičnošću. Model s električnim pogonom nudi užitak električne vožnje, pojačan panoramskim krovom i nedostatkom vrata za potpuno utapanje s okolinom.

My Ami Buggy je koncept u skladu s filozofijom Amija koji nije automobil. Tako smo se inspirirali iz svijeta građevinskih igara kako bismo potaknuli zabavu i funkcionalnost, a industrijski dizajn za postizanje ergonomije i estetike, korištenjem svakodnevnih predmeta (namještaj, rasvjeta i sl.) i modnih dodataka (tenisice, sportska oprema, naočale itd.). Jednostavni, ekstrudirani oblici držača za fotoaparat i pametne telefone inspirirani su, primjerice, radom dizajnera koji su u drugoj polovici prošlog stoljeća stvarali nezamjenjive i bezvremenske predmete za svakodnevicu. Koncept My Ami Buggyja trebao bi biti funkcionalan i jednostavan, u skladu s kultnim i suvremenim industrijskim objektima“, kaže Samuel Pericles, dizajner My Ami Buggyja.

Foto: Citroën