VELEBNO IZDANJE I DOJMLJIVA NAJAVA

Emil Frey Auto Centar otvorio novi prodajno-servisni centar u Splitu

Emil Frey Auto Centar otvorio je danas novi prodajno-servisni centar marke Citroën na adresi Pazdigradska 2 u Splitu.

U novom centru, Emil Frey Auto Centar Split se bavi prodajom osobnih i lakih gospodarskih vozila Citroën, dodatne opreme, rezervnih dijelova, rabljenih vozila te uslugama ovlaštenog servisa. Prodajno-servisni centar se prostire na 236 m2 salonskog te 1.126 m2 servisnog prostora.

U sklopu svečanog otvorenja, brojni uzvanici i predstavnici medija imali su priliku upoznati novi Citroën C5 Aircross, najsvestraniji i najudobniji SUV u segment te novi Citroën C5 X koji spaja eleganciju limuzine, dinamičnost karavana i povišeni položaj SUV-a. Uzvanici su sa posebnim zanimanjem razgledali i ostale modele iz Citroën game vozila.

U prigodnom govoru, brojnim uzvanicima se obratio direktor Emil Frey Auto Centra, Marc Zeljko Jurkovic koji je naglasio kapacitet i komparativne prednosti novog prodajno-servisnog centra Citroën.

Generalni direktor zastupstva marki Citroën, Peugeot i DS Automobiles, Tomislav Miletić izjavio je kako je marka Citroën s otvorenjem ovog centra još bogatija te zaželio uspješnu prodaju vozila i rezervnih dijelova Citroën.

Foto: EFAC

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo