Hyundai motor i definicija dominacije...

Hyundai doslovno privatizirao dodjelu nagrada, osvojili 16 Red Dot 2021. nagrada!

Hyundai Motor osvojio je nevjerojatnih 16 nagrada za dizajn, uključujući dvije za “Best of Best” te još 14 u čak 7 kategorija, na prestižnoj dodjeli Red Dot Award: Brands & Communication Design 2021.

Red Dot je prepoznao Hyundai kampanju nove tehnologije ‘Little Big e-Motion’ kao najbolju od najboljih u kategoriji Film i animacija. Okosnica kampanje je mini vozilo koje uz pomoć EAVC (Adaptive Vehicle Control) tehnologije pomaže mladim pacijentima doći od bolničkog kreveta u sobu za liječenje. I “Hyundai EV infotainment sustav – Jong-e”, dizajn primijenjen na Ioniq 5, proglašen je najboljim od najboljih u kategoriji Sučelje i korisničko iskustvo, što je prva pobjeda tvrtke u ovoj kategoriji.

Hyundai Motor potvrdio je svoju konkurentsku prednost u još sedam kategorija, uključujući film i animaciju, sučelje i korisničko iskustvo, prostornu komunikaciju, aplikacije, oglašavanje, mrežna i digitalna rješenja. Nagrađena rješenja prikazuju Hyundaijevu viziju u području održivosti, visoke tehnologije, modernih rješenja poput Bluelinka, kao i novih korisničkih iskustava.

Foto: Hyundai

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin