DOBRODOŠLO OSVJEŽENJE

Hyundai Santa Fe predstavljen u novom, osvježenom izdanju

Hyundai Motor otkrio je prve slike perjanice SUV obitelji – Santa Fe.

Temeljito dorađeni Santa Fe dobio je premium dodatke. Jedna od većih novosti svakako su nove hibridne i plug-in hibridne verzije. Osim toga, to će biti prvi Hyundai u Europi koje će koristiti novu platformu treće generacije, što rezultira poboljšanim performansama, učinkovitošću i sigurnošću.

Ova poboljšanja stižu u najbolje vrijeme, na 20. obljetnicu najdugovječnijeg SUV modela korejske marke.

U Europi se prodaje od 2001. godine, SUV iz D-segmenta već je dobivao niz pohvala zbog svoje udobnosti i udobnosti, sveobuhvatnih standardnih karakteristika i funkcionalnog dizajna kabine, a to će sada biti još bolje. Najnovija serija poboljšanja čini novi Santa Fe još boljim izborom za svoje kupce.

Ipak, najveće promjene u oku promatrača, vidljive su odmah. Tako se novi Santa Fe odlikuje odvažnim i prepoznatljivim dizajnom, kao i nizom novih tehnologija i sigurnosnih značajki.

Novi dizajn eksterijera Santa Fe jedinstven je stav u SUV segmentu, kombinirajući ozbiljnost i sofisticiranost. Upečatljiv dizajn prednjeg kraja ističe se svojim karakterističnim širokim rešetkama. Istaknuti 3D uzorak rešetke naglašava robustan karakter vozila. Jedinstvene, privlačna dnevna svjetla u obliku slova T stvaraju novi vizualni identitet.

Širi i naglašeniji blatobrani upotpunjuju se s 20 colnim kotačima po novome i time pojačavaju snažni karakter novog Santa Fe modela.

Santa Fe interijer pruža više prostora, udobnosti i praktičnosti u odnosu na prethodni model. Auto podiže automobil na novu razinu luksuza, a svaka komponenta završena je u vrhunskim soft-touch materijalima. Sadrži novi dizajn donje ploče, redizajniranu središnju konzolu i novi 10,25-inčni AVN dodirni zaslon.

Po prvi put novi Santa Fe dolazi s odabirom programa vožnje – Terrain Mode: upravljačkim gumbom smještenim na središnjoj konzoli radi udobnog prebacivanja između različitih načina vožnje.

Cijelu priču zaokružuje novi 12,3-inčni virtualni zaslon.

U pogonskom smislu, ekološki zaokret krasi Santa Fe. Nakon dobrog starta Kona Electric i hibridne verzije, tim putem kreće i najveći u obitelji.

Novi Santa Fe prvi je Hyundai u Europi koji je u prodaji s novim ‘Smartstream’ hibridnim i plug-in hibridnim pogonskim sklopom. Više informacija o novom pogonu Santa Fe bit će dostupno u skoroj budućnosti, a prve primjerke ovog dopadljivog SUV modela bi mogli očekivati krajem jeseni…

foto: Hyundai

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo